Режим роботи магазина:
ПН - СБ: с 11:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Нові велосипеди Cannondale Topstone AL за версією 2020 року

Cannondale Topstone ідеальний для швидкісних турів по грунтових дорогах. Спочатку ідеєю створення Cannondale Topstone було поєднувати в одному велосипеді швидкість на асфальті і прохідність по бездоріжжю.

Успіх продажів Cannondale Topstone 2019 надихнув на розширення лінійки в 2020 року.

У лінійці Cannondale Topstone 2020 додані елементи, які особливо цінні для гравійних велосипедів. Системи з розрахунком передніх зірок 46-30 і касети з діапазоном 11-34t дають кращу варіацію передач для гравійного велосипеда, дозволяють плавно переходити по лінійці розрахунків. Кермо з розширеними під 16 градусів ручками дає більший діапазон для хвата, а також має збільшений простір для сумок, які ви можете встановити на кермі.

Алюмінієві рами в цьому році залишаються незмінними. Всі вони мають різьбовий каретковий вузол, кріплення на задньому трикутнику для крил, внутрішню проводку рубашок в нижній трубі, проводку для регульованого підсідельного штиря (dropper seatpost ready), 3 кріплення для фляг, кріплення для багажника ззаду і кріплення для сумки на верхній трубі рами. Фреймсет передбачає установку осей 12 × 100 і стандарт кріплення дискових гальм і 12 × 142мм / каліпери з пласким кріпленням Flat Mount. Максимальний розмір шин становить 700x42C, так само підійдуть покришки 650x47C, однак, це змістить і без того низьку каретку приблизно на сантиметр. Якщо ви встановите на свій Cannondale Topstone вузькі покришки об'ємом 30С, то отримаєте спритний шосейний велосипед.

 
 
Вилка з карбоновим штоком оснащена з внутрішньої сторони ніг прихованими кріпленнями для повнорозмірних крил. Важливо, що вилка Cannondale Topstone має великий офсет осі - 55 мм (Rake - відстань між віссю рульової колонки і віссю втулки переднього колеса) Чим більше Rake, тим довше колісна база і стійкіше велосипед в складних умовах на ґрунтовках і в багнюці. Великий офсет осі поєднаний із слабким кутом нахилу вилки, що забезпечує чутливість кермування, дають необхідне для гравійного велосипеда поєднання стійкості на бездоріжжі і керованості в заносах.

 







 

2020 Cannondale Topstone Sora

Бюджетна модель Topstone включає весь базовий набір елементів, що є у більш дорогих побратимів. На ньому встановлена ​​Shimano Sora самого останнього покоління, відпрацьовує максимум за свою ціну. Розрахунок 30-34t дозволяє мати стабільний каденс при швидкості близько 7 км/год (досвідчені велотуристи знають, в гору краще погано їхати, ніж добре йти!). Відмінна новина ще в тому, що Sora сумісна з перемикачами Shimano Acera MTB і касетами Sunrace 11-40t, це дозволяє знизити передавальне число з початкових мінімальних 24 '' до 20.4 '', і брати «верхи» ще більш круті підйоми! Щоб знизити вартість і зробити Topstone більш доступним за ціною, встановлені механічні дискові гальма, каретка під квадрат, обода без під підготовки під бескамерку, покришки з жорстким каркасом. У 2020 році Topstone Sora отримав нове забарвлення і нові покришки від WTB - Riddler Comp 37mm.

Прогнозована вага - близько 11кг.

 

2020 Cannondale Topstone Tiagra (в Україні не буде представлений)

Одна з нових моделей лінійки Topstone укомплектована системою Shimano Tiagra 2 × 10. Модель з полегшеними ободами, покришками WTB Riddler 37mm і кареткою FSA Omega ME з виносними підшипниками, гідравлічними гальмами і більш чітким перемиканням передач.

Прогнозована вага - близько 10.5кг.

 

2020 Cannondale Topstone 105

Модель середнього рівня Topstone для тих, хто хоче отримати гавійнік на 11-ріковому обладнанні за невеликі гроші. У цій комплектації ви отримаєте 7000ю серію Shimano 105 (найчіткіше перемикання), гідравлічні гальма, каретку FSA Omega з виносними підшипниками і обода під безкамерні покришки. Діапазон передач становить 24-114 "і дозволяє підніматися в гору зі швидкістю 7 км / ч (каденс 60об/хв) і вкручувати на спусках на швидкості 55 км/год (каденс 100об/хв). Якщо вам недостатньо базового розрахунку 11-34, то адаптер Wolf Tooth Tanpan SH11 допоможе встановити перемикач і касету 11-40t Shimano 11s МТБ.

Прогнозована вага - близько 10 кг.

 

2020 Cannondale Topstone 105 Women's

Одна з нових моделей 2020 року - жіноча версія Topstone 105. Не сильно відрізняється від базової версії, має інше забарвлення і сідло Fabric Scoop women's. Представлена ​​в розмірах XS, S і M. Прогнозована вага - близько 10 кг.

 

2020 Cannondale Topstone Ultegra

Вершина лінійки алюмінієвих Topstone в 2020году переведена з трансмісії SRAM 1x на Shimano Ultegra 2x. Це вдале рішення, оскільки розширено діапазон розрахунків: замість 26"-99" стало 24"-114"; мінімальна швидкість в гору знзилась з 8км/год до 7км/год, максимальна швидкість, яку можна підтримувати каденсом 100об/хв, збільшилася з 47км/год до 55км/год. Крім систем перемикання та гальмування Shimano Ultegra, Topstone Ultegra укомплектований легкими безкамерними ободами WTB KOM Light i23 і безкамерними покришками WTB Nano 40мм.

Прогнозована вага - близько 9,7кг. 

Коментарі
Юрий
фреймсет cannondale topstone-есть?
Администратор
Юрий,
Ні, виробник ніколи не виставляв фреймсети Topstone на продаж
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*