Режим роботи магазина:
ПН - СБ: с 11:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Почніть свої пригоди сьогодні на Cannondale Topstone, який готовий до всього

Незалежно від того, чи накручуєте ви кілометри по асфальту, катаєте по бездоріжжю або просто їздите на велосипеді роботу, ви не помилитеся, зупинивши свій вибір на Cannondale Topstone (посилання).

Topstone розроблений для комфорту і стійкості на тривалих і важкопрохідних ділянках. Довга колісна база надасть упевненість при їзді по бездоріжжю.

Каннондейл Топстоун

На асфальті їзда комфортна; це не швидкий, швидкісний шосейник, який вимагає уважності в поворотах, Topstone їде туди, куди ви хочете, і дає впевненість при маневрах. Покришки, що працюють при більш низькому тиску, з'їдають все нерівності і тріщини на дорозі. Але день на Topstone - це не день швидкості, а день, щоб насолодитися поїздкою, помилуватися пейзажами і відправитися в пригоду - куди б ви не захотіли поїхати, цей велосипед здатний відвезти вас туди.

Семья Topstone

Topstone Apex1 (посилання) знаходиться на вершині сімейства Topstone. 

Topstone 105 (посилання) - найоптимальніше рішення у всій лінійці, оскільки у нього є додатковий діапазон передач для швидкісної трансмісії Shimano 105 2x11, 105 гідравлічні дискові гальма і ті ж шини і ободи WTB, готові під бескамерку, що і у Topstone Apex1. Якщо вам не є принциповим подседел дроппер TranzX і хочете отримати додаткову передачу від трансмісії 2X, це відмінний варіант.

Наступним в черзі є Topstone Sora (посилання) з трансмісією Shimano Sora 2 x 9 і кабельними гальмами. Всі три моделі Topstone мають однакову алюмінієву раму і повністю карбоновий вилку.

Алюмінієва рама і повністю карбонова вилка з великим зазором для покришок, плюс безліч кріплень для фляготримача, кріплення для крил, багажника, широкі плюшеві покришки змусять вас піти з роботи раніше, щоб подовше покатати на ровері.

Міцна алюмінієва рама без надмірностей має все що, ви можете побажати для катання по бездоріжжю і в велопоходах, а також для щоденних поїздок на роботу або звичайних покатушок на велосипеді за містом. Кріплення для багажника і крила, два кріплення для пляшок з водою в великому трикутнику, а також третє кріплення під нижньою трубою забезпечують достатню місця для додаткової рідини, верхня труба також має кріплення для 4-го тримача для пляшок або сумки з верхньою планкою прямого монтажу, для швидкого доступу до їжі і спорядження в дорозі.

Каннондейл Топстоун    Каннондейл Топстоун

Внутрішня прокладка для тросів перемикання і тромозних систем захищає від пилу і бруду.

Каннондейл Топстоун

Базові для TOPSTONE Disc SE 105 и Apex 1 40-мм покришки WTB Nano TCS і ободи WTB i23 Light готові до роботи без камер.

Результат пошуку зображень за запитом "WTB Nano TCS"

Рама і вилка дозволяють використовувати широкий діапазон гуми - до 42 мм.

TOPSTONE Disc SE Apex 1 Дійсно несподівана особливість цього велосипеда - підсідельний штир дропер TranzX з ходом 50 мм і дистанційною манеткой. Це може здатися дивним, що такий штир стоїть на гравійному велосипеді, але вас переконає одна поїздка по балках і стежках, покритих корінням, в якій ви зможете оцінити можливість швидко опустити сідло, підвищивши тим самим стійкість велосипеда.

Каннондейл Топстоун   Каннондейл Топстоун
 
SRAM Apex1 11-швидкісна трансмісія робить вибір передач простим і розрахунок 11-42 є достатнім для більшості.
Краса цього велосипеда - його універсальність. Ви можете зменшити вагу, змінюючи колеса і покришки. Встановіть багажник і / або прикріпіть сумки, і ви готові відправитися за місто або в велопохід. Він вас легко привезе на роботу або на подіум гонки.
Нехай ваше уяву і пригодницький дух будуть вашими гідами, а Topstone (ссылка) зробить все що треба.
 
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*