Режим роботи магазина:
ПН - СБ: с 11:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Віддай свій шолом, який побував в аварії, і отримай 20% знижки на покупку нового

Пару років тому я зробив акцію «Віддай свій шолом, який побував в аварії, і отримай 20% знижки на покупку нового». Ця акція і зараз діє і, можливо, врятує комусь життя. В результаті, у мене зараз близько 30 розбитих шоломів і цікавих історій, як це сталося.

Шкода було викидати живі історії!

Я в цих шоломах посадив квіти і розвісив під навісом. Тепер вони нагадують ці історії.

Серед них і шолом Капущака Васі, дивлячись на який не віриться, що його власник залишився живий.

А одного хлопця зупинили і побили битою, постраждав тільки шолом.

Коли до мене приїжджали дві дівчини велосипеди помити та змастити ланцюги, я завжди їм говорив, що велошолом це не тільки прикраса, але і невеличка страховка для їх життів. Вони відповідали, що вони не ганяють і їздять там, де мало транспорту або, коли транспорт спить. Одного разу, вони не встояли, побачивши нові моделі шоломів, і це 100% врятувало їх життя. Через деякий час вони прикотили розбиті велосипеди і шоломи і розповіли, що з ними сталося. Каталися вони влітку на світанку по набережній. Почули ззаду гуркіт гоночного мотоцикла. Миттєво притиснулися до бровки. Але мотоцикл їх буквально зніс. Це чудо, що вони залишилися живі і навіть не сильно постраждали, і навіть веселилися, показуючи на що перетворилися потилиці цих шоломів.

Мотоциклісти постраждали значно сильніше. Виявляється, той, хто був за кермом, хотів сполохати дівчат, проїхавши близько біля них, а пасажир мотоцикліста злякався і сіпнувся в сторону від них. В результаті мотоцикл переставив на велосипедисток.

 Я і про себе міг би згадати не одну історію, коли я не пошкодував, що на моїй голові був велошолом.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*