Режим роботи магазина:
ПН - СБ: с 11:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Cannondale випускає нові велосипеди для Gravel & Cross bikes

 

CANNONDALE SUPERSIX EVO CX

 

Cannondale SuperSix EVO CX був розроблений, щоб задовольнити потреби гоночної категорії CX і гонщиків цієї категорії, які зосереджені на швидкості та максимальній продуктивності в гоночному режимі. Ми об’єднали ДНК і знання платформ SuperX і EVO, зосередившись на таких технологіях, як аеродинаміка, зручність обслуговування та прагнення до швидкості. EVO CX – це природна еволюція нашої чистокровної гоночної платформи.

Натхнення дизайну: хоча SuperX залишався успішним і був улюбленим багатьма, ми хотіли розширити межі продуктивності далі — як зробити цей велосипед швидшим, легшим і як заощадити хвилини та вати без витрат на вагу? Відповідь полягала в тому, щоб представити платформу EVO (один із найлегших гоночних аеробайків у світі) на CX.

ТЕХНІЧНІ ПРИМІТКИ

Зазор: 13 мм з кожної сторони з легальними 33-ми шинами UCI означає менше бруду і зупинок = більше швидкості (можна ставити до 45 мм для сценаріїв без гонок)
Аеродинаміка: перевірені профілі аеродинамічних труб забезпечують додаткову швидкість, майже рівну швидкість шосейних гонок SuperSix EVO.
Карбоновий набір SuperSix EVO Carbon ідентичний шосейному EVO geo з 11-швидкісною трансмісією
Гідравлічні дискові гальма SRAM Force 1
Підсідельний штир HollowGram KNOT.0
Короткі ніжні пір'я забезпечують вибухову потужність і зчеплення. Наша передня частина OutFront забезпечує маневреність на низьких швидкостях і стабільність на високій швидкості. Жорстка задня частина.
Розміри: 46, 51, 54, 56, 58
Розмір колеса/шин: 700c x 33
Колір: фіолетовий серпанок
Ціна: 4000 доларів США

 

CANNONDALE EVO SE

Cannondale EVO SE було розроблено, щоб задовольнити потреби категорії гравійних перегонів, що розвиваються, і гонщиків цієї категорії, які зосереджені на швидкості та максимальній продуктивності в умовах гонок. Це удосконалений гоночний велосипед, готовий до суворих гонок на траві, брудних колій або відкритих гравійних трас.

Ми об’єднали ДНК з платформ SuperX і EVO, зосередившись на таких технологіях, як аеродинаміка, інтеграція та гонитва за швидкістю, щоб доопрацювати їх до гревела. З Cannondale EVO SE ми тепер пропонуємо варіанти гравійних велосипедів на платформі для веселощів і пригод, яким є Topstone, або на платформі, орієнтованній на гонки, боротьбу за подіум, яким  є Cannondale EVO SE.

ТЕХНІЧНІ ПРИМІТКИ

Кліренс: Великий кліренс дозволяє використовувати шини шириною до 45 мм для максимального зчеплення з дорогою, комфорту та стійкості до проколів.

Аеродинаміка: перевірені аеродинамічні трубчасті профілі забезпечують додаткову швидкість з меншими зусиллями. Цей байк майже такий же швидкий, як і гоночний SuperSix EVO.

Карбонова рама, ідентична дорожній EVO geo з 12-швидкісною трансмісією SRAM Rival AXS, гідравлічними дисковими гальмами SRAM Rival/підсідельним штиром HollowGram KNOT

Короткі ніжні пір'я забезпечують чудове зчеплення та прискорення на вільних підйомах. Наша геометрія переднього рульового управління забезпечує маневреність і стабільність і забезпечує комфортний контроль під час технічних спусків.

Розміри: 46, 51, 54, 56, 58

Колір: Cool Mint

Розмір колеса/шин: 700c x 40

Ціна: 5000 доларів США

 

Джерело: roadbikeaction.com

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*